Frits, Lieke en Noortje samen in één onderneming

Bij het regelen van een afscheid na het overlijden van iemand die u lief is, komen er veel dingen op u af. De wereld, zoals u die kent, is ineens anders en er moet in een zeer korte tijd veel geregeld worden. Begraven of cremeren? Wat voor een kist? Thuis of in een rouwcentrum opbaren? Hoe wordt de afscheidsdienst ingevuld? Is er een verzekering? (die bellen wij voor u).

En nog zoveel meer zaken zoals bijv. militaire eer. Zaken waar u eigenlijk heel goed over na moet denken. Afscheid nemen doet u immers maar één keer, er is geen herhaling. Alles moet ineens goed zijn, alles moet kloppen. Wij kunnen u daarbij helpen, wij geven houvast op een moment dat alles om u heen wankelt. Een uitvaart regelen is een aaneenschakeling van keuzes maken.

Uitvaart (Frits) Spierings is een kleine onderneming die mensen al meer dan 30 jaar begeleidt in het nemen van afscheid en met alles wat daarbij komt kijken. Frits, Lieke en Noortje staan voor u klaar als het nodig is, dag en nacht, zeven dagen in de week.

…omdat iedereen anders is…

Ieder mens is uniek. Iedere uitvaart is dat ook. Samen kijken we naar wat onze rol is en wat u zelf kunt of wilt doen.
Wij weten wel hoe het hoort maar niet hoe u het wilt.